Binnenkort

Ariane Loze

L’Archipel du moi
23.06.24 > 03.11.24

In de tentoonstelling wordt een tiental van haar werken uit de voorbije 15 jaar getoond: van haar eerste stille films tot haar laatste werk, een productie door het MACS. De voornaamste maatschappelijke motieven in het werk van Ariane Loze komen er aan bod. Ze behandelt die met haar kenmerkende satirische stijl: mondaine smalltalk, managertaal, innerlijke stemmen of politieke traktaten.

Meer informatie
MACS - Exposition - Ariane Loze. L'Archipel du moi

Orla Barry

Shaved Rapunzel & La Petite Bergère Punk
23.06.24 > 03.11.24

Als herder en kunstenaar is Orla Barry tweemaal op haar hoede. In de ‘schapenwereld’ heeft ze dagelijks het herdersvak geleerd. Tegelijk is dat een inspiratiebron voor haar kunstpraktijk.

Meer informatie
MACS - Exposition - Orla Barry

Archief

Jochen Lempert

Honeyguides and Milk Teeth
12.11.23 > 12.05.24

Voor zijn eerste tentoonstelling in een museale instelling in België palmt de Duitse fotograaf Jochen Lempert vier zalen van het MACS in met zijn verfijnde natuurfoto’s.

Meer informatie
MACS - Exposition - Jochen Lempert

Lionel Estève

Les Saisons
12.11.23 > 12.05.24

Het werk van Lionel Estève, gekenmerkt door een minutieuze en subtiele werkwijze en een kleurrijke, lichte vorm, valt evenzeer op door zijn vermogen om intuïtief in te spelen op de beperkingen van tentoonstellingsruimtes op het vlak van morfologie, belichting en stemming. 

Meer informatie
MACS - Exposition - Lionel Estève